A Lapos Has Diéta

Küzd, hogy a lapos has?

A ruhát, hogy illik reggel érzem, feszített szoros estére?

Nem a has úgy érzi, nehéz, dagadt, még azután is, kis étkezés?

Próbálta minden tabletta szert, ami a diéta a piacon, csak meg, hogy annak ellenére, hogy a fogyás a gyomrom még mindig duzzadt?

HA A VÁLASZ EZEKRE A KÉRDÉSEKRE IGEN, VIGASZTALJON AZ A TÉNY, HOGY NEM VAGYUNK EGYEDÜL

puffadástHasi puffadás nem csak egy kellemetlenség. Azok számára, akik szenvednek, ez is rendkívül nyomasztó, de néha komoly. Gyakran nem veszik komolyan az egészségügyi szakemberek, valamint elutasította, mint valamit, ami csupán meg kell kiállniuk, ahelyett, kezelni, gyógyítani.

Akar a lapos has nem mindig egyszerű a hiúság. Hasi puffadás lehet fájdalmas, kínos. Amikor a gyomor folyamatosan súlyosan dagadt, ez aláássa a bizalmat, valamint az egészségre.

De milyen gyakran beszélt orvosával emésztési zavarok csak, hogy lehet diagnosztizálni, mint a másik esetben nem.b.s (irritábilis bél szindróma), majd felajánlotta, nincs igazi megoldás a problémára? S bár én.b.ok. egy kellemetlen állapot, hogy élni gyakran használják, mint egy takaró kifejezést, hogy fedezze minden egyes hasi probléma a székrekedés, a hasmenés, gyomorégés, szél, puffadás, hogy csak néhányat említsünk.

Azt is meg kell jegyezni, hogy a hasi puffadás, néha egy tünete a súlyos betegség, de ha egyszer ez a lehetőség megszűnt a megfelelő orvosi vizsgálatok szenvedők fontolja meg annak lehetőségét, hogy a tettes lehet, hogy hazugság az ételt esznek.

Szóval, hol is kezdjük?

A mai rohanó világban kevés minket az idő, hogy fordítson létrehozása a normál egészséges étel által élvezett elődeink. Azért jöttünk, hogy támaszkodni konyhakész ételek, fűszerek biztosítani a táplálkozási igényeinek. Sajnos, valamint az egyre növekvő listája kényelmi élelmiszerek a végtelen sor adalékanyagok tartalmazott a csomag. Sokat már írtam arról, adalékanyagok, e-számok, stb, ezek hatása az egészségünkre, nem az a célja, hogy ezt az oldalt, hogy vizsgálja meg egyéb problémák, vagy tünetek, amelyek kapcsolatban lehet velük. Az egyetlen probléma van szó, itt van a puffadás, a lehetséges okok közül.

A bár sokan hasi puffadás, hogy nem lapos a hasam fogja tekinteni, nem több, mint egy bosszantó kellemetlenség, inkább, mint ébredt, hogy egy csúnya folt az arcodon napján egy fontos interjút például. Mások számára is jóval aggasztóbb. A has teljesen lapos reggel, csak, hogy legyen rendkívül felpuffadt egész nap. Néhány szenvedők panaszkodnak keres terhes, este pedig gyakran problémás által bénító fájdalmas görcsök.

Szóval, mi a válasz?

Ömlesztett ételeketNos, a legtöbb esetben csak néhány alapvető módosításokat, hogy a diéta minden, ami szükséges, hogy a lapos has. Persze, a legtöbben már tudják, hogy bizonyos típusú élelmiszerek okoznak felesleges gáz, például: hagyma; brokkoli; káposzta, bab, stb, de milyen gyakran kerülni ezeket az élelmiszereket, de még mindig találtam a gyomor, a duzzanat, a ruhát húz kényelmetlenül szűk? Lehet, hogy van is próbáltam más népszerű jogorvoslati például a borsmenta tea, szén tabletta, amely segíthet enyhíteni a görcsök, de valahogy soha nem úgy tűnik, tudja, hogy a probléma gyökere. Így vezet bennünket, hogy a kérdés másik lehetséges oka a hasi puffadás, különösen a szerepe az élelmiszer-adalékanyagok.

De miért kell adalékanyagok okozhat puffadást?

Valószínűleg azért, mert a rendszer egyszerűen az, hogy túl van terhelve. Ellentétben a diéták, majd a szülők, a nagyszülők, kényelmi élelmiszerek játszani egy hatalmas szerepet játszik az életmód, a mai generáció. Évek óta már, hogy a kaja sokkal egyszerűbb, általában segítségével készítik, hogy a friss termékeket.

Manapság mi több, valószínű, hogy veszek egy doboz kész rántott hal helyett inkább húzd össze a hozzávalókat, hogy a saját. Bolognai spagetti valószínűleg azzal a támogatás egy csomag, vagy üveg kész szósz helyett keverési a gyógynövények magunkat. Még a saláták is vásárolt, előre csomagolt kis tasakot kötszerek tartalmazza. A sarokban, üzletek, piac helyek már annyira elterjedt néhány évtizeddel ezelőtt már megelőzte szuper tárolja egy hatalmas köre ínycsiklandozó kényelem ételt, italt. Nem csoda, hogy a választási lehetőség van, teljesen megváltozott. Tehát mondhatjuk, hogy ez nem feltétlenül az adalékanyagok magukat, amelyek a probléma, hanem a puszta mennyiség, amelyben ők fogyasztják, hogy gyakran okozza a tüneteket. Lehet ezért azzal érvelnek, hogy az, hogy megakadályozzák a hasi puffadás csak annyit kell tennie, hogy kövesse egy szigorú diéta kizárólag természetes alapanyagokból. Elképzelhető, hogy ez a munka az ön számára, azonban a valóságban ez valószínűleg több értelme, hogy ne utasítson el minden kényelmi élelmiszerek összesen. Nem csak lenne praktikus a sok ember, a legtöbb esetben az is felesleges. Amennyire hasi puffadás az érintett van szükségünk, csak az ellenőrzés az összetevő okozza a problémát.

Honnan tudjuk, hogy mely összetevő okozza puffadás?

Egészen egyszerűen egy olyan folyamat, megszüntetése.

A Lapos has Diéta bevált terv, amely bizonyítottan csökkenti a hasi puffadás által szó szerint eltávolítása EGYETLEN ÖSSZETEVŐ a diéta. Azt várhatod, hogy az eredmények, mint 3-5 nap, s ha egyszer megtanultuk, hogyan kell irányítani a bevitt ez az összetevő képes lesz arra, hogy ellenőrizzék a puffadás is VÉGLEGESEN teljesen természetes módon, anélkül, hogy a kábítószer-használat vagy bármely más típusú gyógyszert.

Be First to Comment

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük